ریشه و اصل پیدایش گریم را در دوران ایتدایی، در مراسم آئینی می توان جست ، در این مراسم ، از گریم به شکل ابتدایی استفاده شده است. چهره ها را با رسوب مختلف ، رنگهای معدنی و یا عصاره گیاهان رنگ آمیزی می کردند و گاه صورتک هایی که از پوست درختان تراشیده شده بود ، بر چهره می نهادند.
در طول زمان همچنان گریم را نزد مصریان باستان می توان مشاهده کرد که عمدتاً اطراف چشمان را با رنگ سبز و خطوط سیاه رنگ آمیزی می نمودند ، آفریقاییان نیز علاوه بر بکار بردن رنگهای شاد و زنده برای چهره ، سر را با پرهای رنگی تزئین می کردند و در آئین های خود ، صورتک های بزرگ و کوچک و الوان بر چهره می نهادند ، همچنین سرخ پوستان با بکار بردن رنگهای مختلف بر چهره و تزئین سر با پرهای رنگی و صورتک هایی با رنگ های بسیار شاد ، گریم را در زندگی و آئین های خود به کار می بستند.
بشر از بدو خلقت در پی فراهم آوردن موجبات سرگرمی خویش به اشکال گوناگون بوده است، مانند : بازی با سایه ، اجرای رقص ، موسیقی و نمایش. در نمایش ، بازیگر (مجری اصلی) سعی کرده است، برای داشتن چهره ای متفاوت از دیگران و نیز به منظور تاثیر گذاردن نقش بر تماشاگر با تغییر شکل دادن خود به کمک رنگ آمیزی چهره ، مو و به کار بردن صورتک ، توسل جوید.
امروزه واژه گریم در زبان فرانسه از سال ۱۷۷۸ میلادی مفهوم آنچه در نمایش مورد نظر است بکار گرفته شده ، به معنای اداء شکلک، صورتک و یا نقش یک پیر مسخره.
مصدر این کلمه گریمه به معنای خطوط پیری بر چهره انداختن ، آراستن چهره برای تئاتر و سینما است، صفت فاعلی آنرا گریمور می نامند.
تذکرات مهم:
- نحوه برگزاری کلاس ها به این صورت است که در هر جلسه یک جزوه با فرمت PDF برای دانلود گذاشته می شود و همچنین یک کوییز از درس جلسه قبل گرفته می شود. نمرات کلاسی دانش پژوهان از مجموع نمرات کوییزها به دست می آید.
- جهت شرکت در کوییز باید بر روی لینک درس مربوطه کلیک کرده و سپس در صفحه ای که باز می شود بر روی دکمه شروع آزمون کلیک نمایید. امکان شرکت در کوییز تا ۲۴ ساعت(۱ روز) پس از گذاشته شدن کوییز در سایت می باشد، شرکت در کوییز به منزله حضور دانش پژوه می باشد. نمایش نمره در پایان آزمون به منزله ثبت نمره شما می باشد. پس از ثبت نمره باز هم امکان شرکت در کوییز برای مرور سوالات وجود دارد.(اکثر دوره ها در جلسه اول کوییز برگزار نمی گردد)
- در صورتی که پس از کلیک بر روی درس وارد هیچ صفحه ای نمی شود، به این دلیل است که وارد حساب کاربری خود نشده اید، بر روی دکمه ورود کلیک کرده و وارد اکانت خود شوید.
- تعداد جلسات هر دوره آموزشی بین ۸ تا ۱۰ جلسه می باشد.
- جدول نفرات برتر که در انتهای آزمون ها نمایش داده می شود، تنها ۱۵ رتبه برتر کوییز را نمایش می دهد.
- امکان مطرح نمودن سوالات درسی ، پس از وارد شدن به درس مربوطه از طریق فرم پرسش و پاسخ میسر می باشد. دقت داشته باشید جهت استفاده همه از محتوای آموزشی مطلوب تر از طرح سوالات غیر درسی خودداری نمایید و سایر سوالات خود را در قسمت اطلاعیه ها مطرح نمایید.