آموزش رایگان مجازی
آموزشگاه مجازی رایگان خانه کارگر ویژه سراسر کشور
ورود
ورود
بازیابی رمزعبور
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • اطلاعیه ها
  • نحوه بهره مندی از آموزش رایگان
  • نحوه ثبت نام در کلاس ها
    • راهنمای استفاده از دوره های مجازی
  • تماس
 
تولید و پرورش سبزی و صیفی
0

توضیحات

تقاضای مداوم برای سبزی های تازه و فراورده ها در بازارهای کشور نشان دهنده عظیم بودن نقش اقتصادی صنعت تولید سبزی وسهم آن در بر آورد کردن عمده رژیم های غذایی است متخصصین علم تغذیه معتقدندکه مصرف سبزی ومیوه به صورت تازه یافراورده ای ازبروز ناراحتیهای ناشی از فقرغذایی جلو گیری می کند.خوشبختانه مصرف سبزی و میوه به صورت تازه در ایران بسیار رایج است.

و کمتر سفره ای را می توان یافت که خالی از آن باشد ولی با این حال یاد آور می شویم که علی رغم قدمت وسابقه طولانی کشت تعداد قابل ملاحظه ای ازسبزیها درایران پیشرفت قابل توجهی دراین زمینه صورت نگرفته است.

تذکرات مهم:  

  • نحوه برگزاری کلاس ها به این صورت است که در هر جلسه یک جزوه با فرمت PDF برای دانلود گذاشته می شود و همچنین یک کوییز از درس جلسه قبل گرفته می شود. نمرات کلاسی دانش پژوهان از مجموع نمرات کوییزها به دست می آید.
  •   جهت شرکت در کوییز باید بر روی لینک درس مربوطه کلیک کرده و سپس در صفحه ای که باز می شود بر روی دکمه شروع آزمون کلیک نمایید. امکان شرکت در کوییز تا ۲۴ ساعت(۱ روز) پس از گذاشته شدن کوییز در سایت می باشد، شرکت در کوییز به منزله حضور دانش پژوه می باشد. نمایش نمره در پایان آزمون به منزله ثبت نمره شما می باشد. پس از ثبت نمره باز هم امکان شرکت  در کوییز برای مرور سوالاتوجود دارد.(اکثر دوره ها در جلسه اول کوییز برگزار نمی گردد)
  • در صورتی که پس از کلیک بر روی درس وارد هیچ صفحه ای نمی شود، به این دلیل است که وارد حساب کاربری خود نشده اید، بر روی دکمه ورود کلیک کرده و وارد اکانت خود شوید. 
  • تعداد جلسات هر دوره آموزشی بین ۸ تا ۱۰ جلسه می باشد.
  • جدول نفرات برتر که در انتهای آزمون ها نمایش داده می شود، تنها ۱۵ رتبه برتر کوییز را نمایش می دهد.
  • امکان مطرح نمودن سوالات درسی ، پس از وارد شدن به درس مربوطه از طریق فرم پرسش و پاسخ میسر می باشد. دقت داشته باشید جهت استفاده همه از محتوای آموزشی مطلوب تر از طرح سوالات غیر درسی خودداری نمایید و سایر سوالات خود را در قسمت اطلاعیه ها مطرح نمایید.

 

 

نحوه ثبت نام در این دوره رایگان

درس ها

درس اول – بسترسازی سبزی و صیفی – یکشنبه

درس دوم – بسترسازی سبزی و صیفی (بخش دوم) – سه شنبه

درس سوم – سبزی کاری – پنجشنبه

درس چهارم– آبیاری ثقلی – یکشنبه

درس پنجم– پرورش سبزی و صیفی – سه شنبه

درس ششم– سله شکنی – پنجشنبه

درس هفتم– خاک دهی پای بوته – یکشنبه

درس هشتم (بخش پایانی) – برداشت سبزی و صیفی – سه شنبه

تمام حقوق سایت متعلق به خانه کارگر تهران می باشد.
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • اطلاعیه ها
  • نحوه بهره مندی از آموزش رایگان
  • نحوه ثبت نام در کلاس ها
    • راهنمای استفاده از دوره های مجازی
  • تماس