درس ششم- سالاد،سس، ترشی و مربا- پنجشنبه
نحوه برگزاری کلاس های غیرحضوری به این صورت است که در هر جلسه یک فایل pdf در اختیار شما قرار می گیرد، پس از دانلود این فایل و مطالعه فایل پی دی اف در صورتی که برایتان سوالی پیش آمد در طول برگزاری کلاس می توانید سوالات خود را از طریق فرم پرسش و پاسخ مطرح کنید و در جلسه بعدی پاسخ سوالتان را در همان قسمت مشاهده نمایید. فایل PDF هر جلسه، جهت دانلود، در قسمت سمت چپ همین صفحه در قسمت “دانلود فایل های درس” قرار دارد.
نمره کلاسی دانش پژوهان از نمرات کوییزها به دست می آید.
کوئیز آشپزی شماره 5
خلاصه آزمون
0 از 9 سوالات تکمیل شده است.
پرسش و پاسخ:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
Information
نمره کلاسی شما از مجموع نمرات شما در این آزمون ها به دست می آید. این آزمون از درس های جلسه قبل می باشد. توجه داشته باشید امکان شرکت مجدد شما در هر آزمون برای مرور سوال ها فعال می باشد، اما نمره اصلی شما، همان اولین نمره تان خواهد بود.
شما یک بار در آزمون شرکت کرده اید و امکان شرکت مجدد شما در آزمون وجود ندارد.
Quiz is loading...
You must sign in or sign up to start the quiz.
شما برای به پایان رساندن آزمون، روی گزینه شروع آزمون باید کلیک کنید:
نتیجه
0 از 9 به سوالات به درستی جواب داد
وقت شما:
زمان سپری شده است
امتیاز شما 0 از 0 است , (0)
میانگین امتیاز |
|
امتیاز شما |
|
دسته بندی ها
- دسته بندی نشده 0%
-
دانش پژوه گرامی، شما با موفقیت در این آزمون شرکت کردید.
“با آرزوی بهترین ها برای شما”
رتبه | نام و نام خانوادگی | وارد شده در | امتیاز | نتیجه |
---|---|---|---|---|
جدول در حال بارگذاری است | ||||
بدون اطلاعات موجود | ||||
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- پاسخ داد:
- مرور
-
سوال 1 از 9
1. سوال
معمولا چند دقیقه قبل از قرار دادن شیرینی ها در داخل فر آن را روشن می کنیم؟
صحیحغلط -
سوال 2 از 9
2. سوال
برای پخت شیرینی های خشک حرارت فر باید چند درجه باشد؟
صحیحغلط -
سوال 3 از 9
3. سوال
بکینگ پورد حاوی کدامیک از مواد زیر است؟
صحیحغلط -
سوال 4 از 9
4. سوال
کدامیک از گزینه های زیر از مشخصات تخم مرغ سالم است؟
صحیحغلط -
سوال 5 از 9
5. سوال
زرده تخم مرغ حاوی ……درصد آب و ………درصد چربی است.
صحیحغلط -
سوال 6 از 9
6. سوال
یکی از مقاوم ترین روغن ها در برابر حرارت در تهیه شیرینی ها کدامست؟
صحیحغلط -
سوال 7 از 9
7. سوال
جهت رفع تندی سرکه در تهیه شیرینی ها از چه ماده ای استفاده می شود؟
صحیحغلط -
سوال 8 از 9
8. سوال
در تهیه شیرینی ها زرده تخم مرغ را به چه موادی مخلوط میکنیم؟
صحیحغلط -
سوال 9 از 9
9. سوال
در تهیه مربا به کدام مورد باید توجه کرد؟
صحیحغلط
رتبه های برتر برای: کوئیز آشپزی شماره 5
رتبه | نام و نام خانوادگی | وارد شده در | امتیاز | نتیجه |
---|---|---|---|---|
جدول در حال بارگذاری است | ||||
بدون اطلاعات موجود | ||||