شهروند الکترونیک کسی است که از حداقل دانش لازم درباره مفاهیم پایه فناوری اطلاعات و ارتباطات برخوردار است، توانایی برقراری ارتباط با اینترنت و ارسال و دریافت پیامهای الکترونیکی از طریق پست الکترونیک را دارد و همچنین اطلاعات، خدمات، کالاها و نرم افزارهای مورد نیاز خود را از طریق اینترنت جستجو میکند.
در زندگی امروزی، به دلیل تعدد وظایف شهروندان، هر فرد نیاز ها و وظایف گوناگونی دارد و برای رفع بسیاری از نیاز های خود، مجبور به استفاده از شیوه های آسان و کم هزینه تر میباشد. یکی از روشهای جایگزین انجام فعالیت های روزمره شهروندی، مانند پرداخت قبوض، پرداخت عوارض، انجام امور بانکی، مراجعه به ادارات، دریافت مجوزات، خرید و فروش، آموزش و غیره است.
تذکرات مهم:
- نحوه برگزاری کلاس ها به این صورت است که در هر جلسه یک جزوه با فرمت PDF برای دانلود گذاشته می شود و همچنین یک کوییز از درس جلسه قبل گرفته می شود. نمرات کلاسی دانش پژوهان از مجموع نمرات کوییزها به دست می آید.
- جهت شرکت در کوییز باید بر روی لینک درس مربوطه کلیک کرده و سپس در صفحه ای که باز می شود بر روی دکمه شروع آزمون کلیک نمایید. امکان شرکت در کوییز تا۲۴ ساعت(۱ روز) پس از گذاشته شدن کوییز در سایت می باشد، شرکت در کوییز به منزله حضور دانش پژوه می باشد. نمایش نمره در پایان آزمون به منزله ثبت نمره شما می باشد. پس از ثبت نمره باز هم امکان شرکت در کوییز برای مرور سوالاتوجود دارد.(اکثر دوره ها در جلسه اول کوییز برگزار نمی گردد)
- در صورتی که پس از کلیک بر روی درس وارد هیچ صفحه ای نمی شود، به این دلیل است که وارد حساب کاربری خود نشده اید، بر روی دکمه ورود کلیک کرده و وارد اکانت خود شوید.
- تعداد جلسات هر دوره آموزشی بین ۸ تا ۱۰ جلسه می باشد.
- جدول نفرات برتر که در انتهای آزمون ها نمایش داده می شود، تنها ۱۵ رتبه برتر کوییز را نمایش می دهد.
- امکان مطرح نمودن سوالات درسی ، پس از وارد شدن به درس مربوطه از طریق فرم پرسش و پاسخ میسر می باشد. دقت داشته باشید جهت استفاده همه از محتوای آموزشی مطلوب تر از طرح سوالات غیر درسی خودداری نمایید و سایر سوالات خود را در قسمت اطلاعیه ها مطرح نمایید.