اکسل شامل صفحات گستردهای است که اطلاعات آن به صورت عددی و حروفی تقسیمبندی، سازمانبندی و مرتب شدهاند. از اکسل علاوه بر سازماندهی دادهها، برای نگهداری و پردازش دادهها و رسم چارت (نمودار) نیز استفاده میشود.
اگرچه متخصصین ریاضی و حسابداری از برنامههای دیگری استفاده میکنند و اکسل برای آن ها بسیار ضعیف است، اکسل بیشتر برای کارهای آماری، مالی و حسابداری عمومی و افراد عادی (کاربران خانگی) و برای ایجاد کاربرگ، سند، فاکتور، رسم نمودار و محسابات مالی و آماری و ریاضی از اکسل استفاده میشود. در واقع اکسل ماشین حسابی است با قابلیتهای بالا. برای مثال اگر بخواهید حسابهای روزانه، هفتگی، ماهانه و سالانهی مالی خود را بنویسید، از اکسل استفاده میکنید.
حسابداری فرایندی است که اطلاعات مالی را ایجاد نموده و در کلیه واحد های اقتصادی، بخش مهمی از تصمیم گیری ها بر اساس همین اطلاعات انجام می شود. بر همین اساس واحد حسابداری در سازمان ها و شرکت ها ، از مهمترین واحد ها به شمار می آید. امروزه در جوامع، با توجه به فراگیر شدن دانش حسابداری و عدم توانایی حسابداری به روش سنتی در ارائه گزارشات کارآمد به ذینفعان سازمان، استفاده از ابزارهای تخصصی در این زمینه همچون نرم افزارها، به یک ضرورت انکارناپذیر تبدیل شده است. نرم افزار اکسل از کاربردی ترین نرم افزارها در زمینه حسابداری است. مخاطبان در این دوره آموزشی ایتدا نحوه فرمول نویسی و استفاده از توابع مهم و کاربردی اکسل در حسابداری را فرا خواهند گرفت و در ادامه با مباحث مربوط به پایگاه داده، ابزارهای گرافیکی و نحوه تشکیل صورت های مالی در حسابداری آشنا می شوند.
مخاطبین:
بانک ها و موسسات مالی و اعتباری
شرکت های تامین سرمایه
شرکت های سرمایه گذاری
شرکت های کارگزاری
شرکت های لیزینگ
مشاوران مالی و اقتصادی
کلیه دانشجویان رشته های مدیریت مالی و اقتصاد و حسابداری و …..
تذکرات مهم:
- نحوه برگزاری کلاس ها به این صورت است که در هر جلسه یک جزوه با فرمت PDF برای دانلود گذاشته می شود و همچنین یک کوییز از درس جلسه قبل گرفته می شود. نمرات کلاسی دانش پژوهان از مجموع نمرات کوییزها به دست می آید.
- جهت شرکت در کوییز باید بر روی لینک درس مربوطه کلیک کرده و سپس در صفحه ای که باز می شود بر روی دکمه شروع آزمون کلیک نمایید. امکان شرکت در کوییز تا ۲۴ ساعت(۱ روز) پس از گذاشته شدن کوییز در سایت می باشد، شرکت در کوییز به منزله حضور دانش پژوه می باشد. نمایش نمره در پایان آزمون به منزله ثبت نمره شما می باشد. پس از ثبت نمره باز هم امکان شرکت در کوییز برای مرور سوالاتوجود دارد.(اکثر دوره ها در جلسه اول کوییز برگزار نمی گردد)
- در صورتی که پس از کلیک بر روی درس وارد هیچ صفحه ای نمی شود، به این دلیل است که وارد حساب کاربری خود نشده اید، بر روی دکمه ورود کلیک کرده و وارد اکانت خود شوید.
- تعداد جلسات هر دوره آموزشی بین ۸ تا ۱۰ جلسه می باشد.
- زمان آزمون نهایی اینترنتی، در جدول تقویم آموزشی در سامانه سدا درج شده است، دقت داشته باشید عدم شرکت در آزمون اینترنتی موجب محرومیت دانش پژوه از ثبت نام در دوره های بعدی خواهد شد. در روز آزمون نهایی وارد سامانه سدا شده و سپس وارد اکانت خود شده و بر روی دکمه ورود به آزمون کلیک نمایید.
- نمره نهایی شما از ۱۰۰ نمره می باشد که شامل ۵۰ نمره کلاسی و ۵۰ نمره آزمون اینترنتی نهایی می باشد. حدنصاب نمره قبولی ۷۵ می باشد.
- جدول نفرات برتر که در انتهای آزمون ها نمایش داده می شود، تنها ۱۵ رتبه برتر کوییز را نمایش می دهد.
- امکان مطرح نمودن سوالات درسی ، پس از وارد شدن به درس مربوطه از طریق فرم پرسش و پاسخ میسر می باشد. دقت داشته باشید جهت استفاده همه از محتوای آموزشی مطلوب تر از طرح سوالات غیر درسی خودداری نمایید و سایر سوالات خود را در قسمت اطلاعیه ها مطرح نمایید.